UItnodiging meet & greet kadewoningen

Geplaatst op 03-05-2019

Kom, kijk en ervaar het uitzicht!
Op woensdag 8 mei a.s. is het team van Kade Noord aanwezig op de bouwlocatie. Wij vertellen u graag alles over deze ruime eengezinswoningen op één van mooiste locaties aan river de Noord.

Datum: 8 mei van 16.30 - 18.00 uur
Adres: Jan Smitkade Albasserdam

----------------------------------------------------------------------------------------------

Op misschien wel één van de mooiste locaties van Alblasserdam, pal aan rivier de Noord, komen 6 luxe eengezinswoningen met stoere vide.

De 3-laagse woningen hebben een prachtig terras aan het water, waar u kunt genieten van de middag- en avond zon en van de schepen die aan u voorbij gaan. De dynamiek op het water en de indrukwekkende Hollandse luchten zorgen voor een uitzicht dat nooit verveelt.
Binnen in de woning geniet u van veel licht, luxe, comfort en ruimte. Alles in huis is nieuw, precies zoals u het wilt en de to-do list van klusjes in het huis en in de tuin zijn passé.

Kopers van een kadewoning vertellen:
"Wij wonen in een fijn huis, een 2-kapper met een grote tuin en alles is prima maar wel gedateerd. De to-do list werd eigenlijk steeds langer en al die klusjes gingen ons steeds meer tegen staan. Toen dit project in verkoop ging hebben we een appartement overwogen, maar dat zagen we uiteindelijk toch nog niet zo zitten.
Omdat we die plek aan het water wel fantastisch vinden en de architectuur van de kadewoningen ons erg aanspreekt, hebben we ons verdiept in de plattegrond van de woning. Het is een eengezinswoning maar wél met de ruimte van een 2-kapper. De woonkamer is heel licht door de 5 meter hoge ramen en in basis zat er, tot onze verrassing, al een luxe keuken in met moderne apparatuur.

We kijken er naar uit om straks vanaf de bank te kunnen genieten van het water en het ruime terras. Op de eerste verdieping - op de vide - zetten we een bureau neer en kijken we óók heerlijk uit over het water. Op deze verdieping is verder onze slaapkamer met grote walk-in-closet en een compleet ingerichte badkamer. En die was in basis al zo mooi en luxe, dat we daar niets meer aan gewijzigd hebben.
Als we logees krijgen, dan kunnen zij zich terugtrekken op de 3e verdieping. Daar zijn 3 slaapkamers, de 2e badkamer en ook nog een ruim terras aan het water.
En als we heel oud zijn, dan mogen mijn kinderen het huis hebben en nemen wij die verdieping. Eigenlijk is het net een pied-à-terre haha. Ideaal toch?"


Start bouw
Eind mei gaat de bouw van start! Dat betekent dat de woningen medio 3e kwartaal 2020 opgeleverd worden. Bent u benieuwd of een kadewoning ook iets voor u is?
Er zijn nog een aantal kadewoningen te koop! Vanaf Euro 599.000,- v.o.n. (inclusief luxe keuken, 2 complete badkamers, mooi tegelwerk).

Interesse?
Kom, kijk en ervaar het uitzicht
Graag nodigen wij u uit voor de meet & greet op woensdag 8 mei a.s.
Van 16.30 tot 18.00 uur is het team van Kade Noord op de bouwlocatie aanwezig.

Wij vertellen u dan graag alles over; hoe energiezuinig de woningen zijn, de luxe afwerking, waar de woningen precies komen ed.

Tot slot, willen wij u als tip meegeven rekening te houden met de keuze van uw schoenen. De bouwplaats kan modderig zijn.

Wij zien uit naar uw komst.
Wilt u de woningplattegronden alvast bekijken? U vindt ze op de site.

  • UItnodiging meet & greet kadewoningen

“Kade Noord, genieten van een geweldig uitzicht”

Contactpersonen Kade Noord

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars
Makelaar

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord
Makelaar

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars