Bezoek, bewonder en beleef de kadewoningen van Kade Noord

Geplaatst op 19-02-2020

In uw kadewoning bent u één met de waterrijke omgeving, terwijl u geniet van alle comfort van uw zeer riante woning. Kom daarom op 7 maart­ van 11.00 tot 13.00 uur binnenkijken in zo’n prachthuis.

 

De kadewoningen in vogelvlucht

-   Industriële en stoere architectuur geïnspireerd op de oude werf.

-   Zeer ruime woning met 159 m2 en vier slaapkamers.

-   Veel lichtinval in de woonkamer, dankzij de hoge glazen pui en de vide.

-   Luxe stalen binnenkozijn en verdiepingshoge deuren.

-   Hoogwaardig afwerkingsniveau met het metselwerk en de stalen deur als blikvangers.

-   De keuken en de twee badkamers zijn luxe uitgevoerd.

-   Vloerverwarming, een individuele warmtepomp en zonnepanelen. (EPC 0, dus u heeft lage maandlasten).

-   Een eigen parkeerplaats.

-   2 terrassen met gunstige zonligging.

Deze bijzondere woningen moet u zelf zien en beleven

“De kadewoningen trekken veel bekijks. Bijna alle geïnteresseerden die ik spreek, hebben een band met de scheepvaart en daarmee hun eigen verhaal en beleving bij deze bijzondere locatie. En iedereen, zonder uitzondering, vraagt direct naar het uitzicht over de Noord. Logisch. Want hoe mooi onze foto’s ook zijn, dat overweldigende uitzicht moet je écht zelf zien. Je moet er staan en het voelen.


"Tijdens de bouw is er een oud scheepsanker gevonden. Deze krijgt straks hopelijk een mooie plek in dit project.”

De kadewoningen zijn meer dan woningen aan het water. De plek is écht één van de mooiste locaties van het dorp. Zo staat u na een korte wandeling in het gemoedelijke centrum van Alblasserdam. Een plek waar altijd wat te beleven is en die bekend staat om z’n veelzijdige en uitstekende horeca. En met de waterbus recht voor de deur is er een directe verbinding met Dordrecht en Rotterdam. De boot gemist? Geen punt. Ook de snelwegen naar deze steden liggen praktisch om de hoek.”

- Manon van Dongen, Kopersbegeleider Kroon & de Koning

De ligging aan de Noord maakt het plaatje natuurlijk compleet

Eén van de kadewoningen is inmiddels trots eigendom van Herman en Reina Burbach. Herman legt uit waarom zij direct verkocht waren en binnenkort verhuizen van hun huidige woonplaats Leiden naar Alblasserdam.

“Binnenkort betrekken mijn vrouw en ik onze kadewoning. Ik ben 58, Reina is 57 en onze kinderen wonen inmiddels op zichzelf in Oud Alblas, Rotterdam en Eindhoven. In Alblasserdam vonden we de ideale locatie om ons centraal tussen deze steden te nestelen.”

We wilden aanvankelijk een appartement, maar vaak was het nét niet wat we zochten. Te klein en te weinig mogelijkheden. Eigenlijk voelen we ons te jong voor een appartement, zo weten we nu. Toen de kadewoningen op ons pad kwamen, viel alles op z’n plek. Zo’n woning is ruim, ik kan een werkkamer inrichten en mijn motor kan in de schuur. En dankzij het terras kunnen we naar buiten zonder dat we een tuin hoeven bij te houden. Ideaal! Net als de extra kamers. Als de kinderen of andere gasten komen, hebben ze een eigen slaap- en badkamer.

Naast de praktische voordelen van het huis, zijn we erg gecharmeerd van de ligging. Alles wat we nodig hebben, is op loopafstand omdat we tegen het centrum wonen. Handig voor nu, maar vooral als we straks wat ouder zijn.

En tja, de directe ligging aan de Noord maakt het plaatje natuurlijk compleet. Ik heb op de zeevaartschool gezeten en ben daarna bij de marine gegaan. Je begrijpt dus wel dat ik me hier straks helemaal thuis voel.”

- Familie Burbach, Toekomstige bewoners stoere kadewoning

Kom op 7 maart a.s. binnen kijken in zo’n prachthuis!

U bent op zaterdag 7 maart van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in de Kadewoningen ter hoogte van Schoener in Alblasserdam. Kom langs, geniet van een drankje en wat lekkers en ervaar de heerlijke ruimte. Onze adviseurs leiden u graag rond door deze zeer ruime, industriële kadewoningen. Bovendien geeft de styliste u gratis advies over de indeling en inrichting!

  • Bezoek, bewonder en beleef de kadewoningen van Kade Noord

“Kade Noord, genieten van een geweldig uitzicht”

Contactpersonen Kade Noord

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars
Makelaar

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord
Makelaar

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars