Wonen in Alblasserdam, Water boeit én verbindt

Het knusse dorp in Alblasserdam met z’n gezellige winkels ademt een gemoedelijke sfeer. De dagelijkse boodschappen doet u lopend of met de fiets. En wilt u er eens lekker op uit? De directe omgeving van Kade Noord is heel uitnodigend. Heerlijk fietsen langs de Noord, waar de dynamische binnenvaart en de chique jachten uw aandacht trekken. Of wat dacht u van een heerlijke fietstocht langs het Unesco werelderfgoed Kinderdijk met zijn 19 goed bewaarde molens.

En wilt u graag stedelijk vertier? De waterbus, die pal tegenover uw voordeur een eigen halte heeft, brengt u met alle plezier van en naar Rotterdam, Dordrecht of een andere tussenliggende halteplaats.

Vaarkaart

Kade Noord Alblasserdam

Kade Noord Alblasserdam

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Bereikbaarheid

Alblasserdam kent zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekende verbindingen met de regio. Via de A15 en de Brug over de Noord sluit u aan op het Rijswegennet. Verschillende buslijnen onderhouden frequente verbindingen met de grotere en kleinere omliggende plaatsen. De eigen waterbushalte aan de Jan Smitkade waterbus kwam hiervoor al aan bod, waarmee de slogan ‘Vervoer over water de juiste weg’ nog meer betekenis krijgt.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Kade Noord, genieten van een geweldig uitzicht”

Contactpersonen Kade Noord

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars
Makelaar

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord
Makelaar

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars