Duurzaam wonen

Duurzaam en toekomstbestendig

Kade Noord wordt duurzaam ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort. Alle woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming, zonnepanelen en een warmte- en koudeopslagsysteem (ook wel bodem warmtepomp genoemd). Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een zeer energiezuinige* woning die duurzaam én toekomstbestendig is.

Gasvrij stoken én koken

Een bodem warmtepomp betekent een woning zónder gas. Dat is waarschijnlijk even wennen maar kent veel voordelen. Gasvrij wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, brengt financiële voordelen met zich mee maar draagt ook bij aan veiligheid binnenshuis.

Er is geen ketel aanwezig en daarmee ook geen gas- en rookgasafvoerleidingen. Naast dat het veiliger is, is het ook gezonder. Doordat de verwarming heel geleidelijk via de vloeren plaatsvindt, bevinden zich geen (verbrande)stofdeeltjes in de binnen lucht. Een eventueel koolmonoxidelek is verleden tijd, zo ook het aan laten staan van een gaspit.

Het hele jaar aangenaam wonen

Het warmte- en koudeopslagsysteem brengt ook als voordeel met zich mee dat het binnenklimaat het gehele jaar door aangenaam is. In de winter zorgen de warmtepomp en vloerverwarming voor een constante behagelijke temperatuur. Terwijl in de zomermaanden de warmtepomp het koelere grondwater gebruikt om de woning te koelen.


Lease en koop

Op het moment dat de verkoop van Kade Noord start zullen wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden voor lease en koop en de kosten c.q. opbrengsten ervan.


*De appartementen behalen hiermee een EPC van 0,26 en de kadewoningen een EPC 0. Bespreek de te behalen financiële voordelen met uw hypotheekadviseur.
FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Kade Noord Alblasserdam

“Kade Noord, genieten van een geweldig uitzicht”

Contactpersonen Kade Noord

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars
Makelaar

Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord
Makelaar

Gerrit van Vugt - Verkoopadviseur Kade Noord

Waltmann Makelaars
Makelaar

Waltmann Makelaars